Izkušnje klientov

Težave z vrtoglavico in slabim počutjem

Oče je imel pogosto težave z vrtoglavico in počutil se je izčrpano, utrujeno. Pri starosti 80 let je še vozil avto, vendar zaradi teh znakov slabega počutja ni več upal voziti.

Klavdijo sem spoznala na nekem seminarju in mi je predlagala naravni tretma, ki ga izvaja. Po nekaj zaporednih tretmajih oče ponovno vozi avto, dela na vrtu in povrnila se mu je volja do življenja.

Hvala Klavdija za tvojo pomoč, zares sem
hvaležna, da sem te spoznala!

Vida

Hi Klavdija,

With my son, he had bad stomach pains from September 2014 to around June 2015 when you did a „tretma“. Before your „tretma“ he missed a lot of school (he was in 8th class of primary school), the doctors could not find anything wrong with him in their tests and ultrasound, and most of his classmates did not believe there was really anything wrong with him and so they made fun of him and he felt even worse because of this.

From the first moment you put your hands near his stomach, you reacted strongly because you could feel that there was really something bad there. It was Friday evening and you started your „tretma“ immediately. His pain was 9 on a scale of 1 to 10. The next day you asked how was his pain and he said 5. During that day the pain disappeared totally. He did not miss another day of school because of this and has never had pains in his stomach since that day in June 2015.

You found what the doctors could not even find in order to heal and he was ok then. It was like a miracle. We still thank you very much and highly recommend you to all others.

Love Helen.

Ravno teden dni pred maratonom sem si zvila gleženj, bila sem obupana in žalostna saj sem mislila, da bom morala tekmo odjaviti. Bila sem pri fizioterapevtu in seveda mi je odsvetoval tek, sploh pa ne maraton!

Nakar sem od znanke izvedela za ga. Klavdijo, ki pomaga pri celostnem zdravljenju. Pa sem si rekla, no pa poizkusimo še to, saj nimam kaj izgubiti. Naredila mi je štiri tretmaje, pri zadnjem tretmaju mi je oteklina splahnela, sicer sem še čutila bolečino ampak bistveno manj kot na začetku. Na dan tekme je bil gleženj videti dobro, tudi bolečine so izginile.

Malce pa me je bilo vseeno strah, ali bom sploh lahko pretekla 42km??

No maraton sem uspešno pretekla, brez bolečin. Tudi po tekmi je bil gleženj ok. Res sem bila hvaležna ga. Klavdiji. Še enkrat HVALA!!

Irena

Kot mlada mamica sem se srečevala z kronično utrujenostjo, predvsem zaradi neprespanih noči. Iz dneva v dan se mi je zaradi stresa slabšalo tudi splošno počutje, v telesu sem čutila bolečine na več mestih, telo se nekako ni uspelo regenerirati. Ob srečanju z Klavdijo sem ji omenila moje težave in ona mi je ponudila pomoč.

Že med samim tretmajem sem čutila, da se v telesu nekaj dogaja in po 2 urah sem se počutila čudovito, dobila sem novo energijo, kot da bi telo začelo spet normalno delovati. Bolečine so izginile. Skratka toplo priporočam.

Tara

Moj prvi otrok se je srečal z moluskami pri 8 mesecih. Sprva smo mislili, da je to od dojenja – hormoni. Pediater nas ni takrat na sistematskem pregledu nič opozoril, ko jih je bilo po obrazu le nekaj. Kasneje je otrok dobil torej omenjeno moluske po celem telesu.

Na pregledu nam je pediater dejal, da so to moluske, običajna otroška bolezen. Pojma nisva imela s partnerjem kaj to je in tudi nikogar z omenjeno boleznijo nisva poznala. Ker jih je otrok imel ogromno po celem telesu nas je pediater napotil k dermatologu na sežiganje moluskul. Na srečo otrok ni dovolil pri dermatologu, da bi mu sežigal moluske.

Obnili smo se na alternativo in poiskali pomoč pri ga. Klavdiji Markovič. Prepustila sem ji in zaupala otroka, kajti imela sem prijeten občutek. Po 14 dneh so se na koži začele dogajati spremembe. Po enem mesecu zdravljenja otrok ni imel molusk. Imel pa jih je okoli 80. Hvala ga.Klavdija, da ste nam pomagali brez bolečin in mučenja otroka. Danes je po vaši zaslugi otrok brez molusk in ima lepo kožo. Hvala!

Teja

Težave z očesom

Po operaciji očesa se mi je pojavilo moteče kljuvanje v desnem očesu in notranjem delu glave kar je trajalo mesec dni in me je spravljalo v obup. Klavdijo sem prosila za tretma in že isti dan sem pozabila na oko v dveh dneh je bolečina izzvenela.

Tretma depresije

Bila sem v močnem stresu in v brezizhodnem položaju. Več dni sem prejokala popolnoma izčrpana in žal nisem videla svetle točke, ki bi mi še vlila moč. Klavdijo sem prosila za tretma, kar mi je bilo edino upanje.

Po tem je moje razpoloženje in glas zvenel popolnoma drugače, kar je vidno opazila oseba s katero sem prišla v stik pred terapijo in po njej z besedami: “Kaj se je zgodilo s tvojim glasom in energijo, zveniš popolnoma drugače, kaj te je dvignilo?” Tega ljudje gotovo ne rečejo kar tako. Več let trajajoče
negotovosti in depresije ni več, življenje se je drastično spreobrnilo na bolje – v scenariju za
film.

Pomoč glede partnerstva

Po tem sem spoznala človeka s katerim živim izpolnjujočo partnersko zvezo, pred tem sem imela težave.

Janja

Težave z bolečinami v rami in ramenskem sklepu

Zadnji dve leti sem imela bolečine v levem ramenu, v sklepu in tudi v mišičnem delu. Pričele so se z hladnejšim in vlažnim vremenom, na pomlad, ko je prišlo do otoplitve, niso ponehale. Kadar sem mirovala bolečine skorajda nisem čutila, nastopila je šele, ko sem pričela roko premikati. Ker delam v vrtcu in so roke vsakodnevno obremenjene, včasih zvečer leve roke nisem mogla več dvigniti. Težavo sem omenila Klavdiji Markovič, za katero sem slišala, da pomaga pri celostnem zdravljenju in da ima pri tem uspehe. Sla sem k njej na tretma, kjer mi je usmerila energijo z rokami na bolečo ramo. Kmalu, že med samim tretmajem sem začutila ugodje oz. na trenutke nisem vedela ali me še sploh kaj boli ali ne. Po koncu tretmaja sem se ob tem, da nisem več čutila bolečine, počutila tudi bolj sproščeno.

Sabina

Huda bolečina v predelu križa

Na službenem potovanju se mi je nekega večera v zadnjem delu hrbta, v predelu križa, pojavila strašna bolečina, kot bi mi kdo porinil nož v hrbet. Komaj sem hodila…
Naslednji dan je bilo stanje tako slabo in bolečine tako hude, da sem dobesedno obležalav postelji. Ker sem vedela, da me zvečer čaka naporna in obvezna poslovna večerja, me je zagrabila panika, kako se jo bom sploh lahko udeležila. Med pogovorom mi je moj nadrejeni omenil, da mu je neka gospa Klavdija, ki je bila tudi tedaj na potovanju, pomagala, ko je imel bolečine v kolenu in priznam, vse to govorjenje o polaganju rok in prenosu neke »dobre« energije, se mi je zdelo larifari….
Ker sem zelo realen človek, verjamem samo temu kar lahko primem, vidim, okušam in slišim, sem vse skupaj vzela kar tako, poslušala sicer sem, verjela pa sploh ne.
Nakar se zgodi ta večerja in jaz se lepo oblečem, uredim, bolečine pa tako hude, da sem pred odhodom jokala v kopalnici . Nekako, z mnogo truda in pretvarjanja, da sploh ni tako hudo kot izgleda, sem se prebila do restavracije in sedla za mizo. Večerja je potekala dokaj normalno, bolečine sem sicer imela, vendar znosne. Celo nasmejala sem se nekajkrat…
Potem pa je prišel čas odhoda in, ko sem poskušala vstati od mize, sem se skoraj sesedla. Niti vzravnati se nisem več mogla. Dobesedno sem zlezla skupaj in se nekako z groznimi bolečinami »privlekla« v hotel, poiskala to gospo Klavdijo, zdaj mojo prijateljico, in jo res lepo prosila za »tisto« pomoč, ki jo menda zna dati.
Prišla je v mojo sobo, rekla mi je naj ležem na posteljo in ji točno pokažem mesto bolečine. Vse sem naredila, kot je želela, takrat bi naredila res čisto vse na svetu, samo, da bi strašna bolečina prenehala in začela je s svojo terapijo. Enostavno mi je približala roke na boleče mesto, jaz sem se res popolnoma sprostila in kar naenkrat sem začutila, kako mi telo preplavlja vročina, ki se je končala v glavi in to tako silovito sem jo občutila, da sem mislila, da me bo kar kap. In nato je sledilo postopno olajšanje….najprej malo manjša bolečina in potem skoraj pokončna hoja in še manjša bolečina, dokler nisva s terapijo zaključili, ura je bila 1.45. Hodila sem po sobi zravnano in brez bolečin.
Težko je to razumeti, če si tako realen človek, kot sem jaz in tako z obema nogama na zemlji. Ampak, ta izkušnja mi je spremenila pogled na človeka, natančneje zdaj mojo prijateljico Klavdijo. Globoko jo spoštujem, hvaležna sem ji za vsako minuto njene terapije,njene energije, ki jo je prenašala name in ki mi jo je nesebično namenila, saj ima res čudežne roke. Prosila sem jo za pomoč, če jo bom še kdaj potrebovala in tudi vsem mojim znancem in prijateljem, ki jih imam najrajši, sem jo toplo priporočila.

Tadeja S., junij 2017

Pomoć kod bolova u oba koljena

Uvijek sam se bavilom nekom fizičkom aktivnošću, rekreativno trčanje me je posebno ispunjavalo. U periodu 2015. godine pojavili su se bolovi u koljenu nakon fizičke aktivnosti, mirovala bi nekoliko dana (2-3 dana), mazala gel za zglobove i bol bi nestala. Da bi početkom 2016. godine ti bolovi postali konstantni, imala sam otok u oba koljena i bili su bolni na dodir, nije mi bilo moguće hodati duže od 30 minuta, čučanj bi bio za mene posebno bolan, čak ni tokom noći bolovi nisu prestajali. Terapija od liječnika nije djelovala. Bila sam jako zabrinuta za svoje zdravlje.
Moj prvi tretman kod Klavdije ću posebno da pamtim, bilo je ugodno i opušteno tokom tretmana i nakon njega mogla sam da hodam bez bola, čak i da uradim čučanj. Bila sam presretna, toliko da riječima ne mogu opisati. Svakim tretmanom je bilo sve bolje, postigla je ono što ljekari nisu uspjeli. Iznenađena sam jednostavnošću tretmana i rezultatima koje daju.
Za mene ovo iskustvo nije bilo samo liječenje koljena, već cijelog tijela, pored toga što su bolovi nestali, dobila sam mnogo pozitivne energije i motivacije da postignem svoje ciljeve, za početak da završim studije.

Hvala Klavdija,
Erna, fizioterapeutka, 27

Bolečine v rami

Ich habe Frau Klavdija in Mali Losinj kennengelernt. Zu der Zeit hatte ich sehr starke Schmerzen in meiner Schulter (akute Schulterarthrose). Frau Klavdija hat mir die Schmerzen angesehen und mir ihre Hilfe angeboten. Sie hat dann an einigen Tagen ihre Heilkräfte eingesetzt. Schon nach dem ersten Tag waren die Schmerzen weniger und nach Beendigung der Behandlung nur mehr äußerst herabgesetzt vorhanden. Ich danke Frau Klavdija Markovic ganz, ganz herzlich für Ihre Behandlung und kann sie nur bestens weiterempfehlen.
Mit herzlichem Dank und lieben Grüssen

Irmgard

(okvirni prevod: Gospo Klavdijo sem spoznala na Malem Lošinju. Imela sem močne bolečine v rami (akutna ramenska artroza) Gospa Klavdija je pogledala, kako je stanje in mi ponudila pomoč. Nekaj dni mi je pomagala z zdravilnimi močmi. Že po prvem dnevu je bilo bolečin manj in po zaključku njene pomoči, so bile prisotne v kar se da neznatni meri. Zahvaljujem se gospe Klavdiji iz srca za njeno pomoč in jo lahko le priporočam).

Iz srca hvala in lepi pozdravi, Irmgard

Klavdija pozdravljena,

glede učinkovitosti terapije sem bila nekoliko skeptična, da bo imela le ena terapija vpliv na moje slabo počutje – izgorelost, kronična utrujenost, izžetost, zaspanost, nezbranost, bolečine v telesu za povrhu pa še hujša viroza z antibiotikom. Počutje tako, da sem zadnje mesece bolj ali manj vegetirala in delo opravljala z zelo veliko muko. Temu počutju se je pridružilo še spoznanje, da sem otopela in brez občutkov, tako žalosti kot veselja. Dobesedno, kot bi bila brez srca.

Srečanje s tabo Klavdija mi je povrnilo moč. Že po prvi terapiji sem se počutila bolje imela sem več energije in zbudili so se občutki vrednosti.Zdravljenje sem po tvojem nasvetu dopolnila še z uživanjem Bachovih esenc in lahko samo potrdim, da sem živ primer, da zadeva deluje.
Zjutraj se zbujam spočita, ni več nočnih tavanj po stanovanju, vstajanja ob dveh treh ponoči. . Počutje je povsem drugačno. Vztrajnost in sprememba določenih navad bo stanje samo še izboljšalo, za spremembe pa je potrebna moč in to moč zdaj čutim tudi sama…

Hvala ti, Klavdija

Danica