VABILO na predavanje

“Mama, zakaj zbolevamo?” – alternativni pogled

Četrtek, 23.5.2019, ob 18.30, Vita center Naklo

Po mnenju dr. Bacha so negativna čustvena stanja v nas dejanski vzroki za “bolezni”. Povzeto po dr. Bachu:

Ob pomoči t.i.Bachovih esenc si lahko pomagamo in lahko transformiramo negativna čustvena stanja (strahove, ljubosumje, stres, izčrpanost, negativno nastrojenost ipd.) na energijski ravni, ne na kemični. To pomeni posledično lahko večjo izpolnjenost in srečo za posameznika, v veliko pomoč so tako lahko tudi v partnerskih odnosih in v družini, na delovnih mestih, ipd.

Lahko si pomagamo pri negativnih čustvenih stanjih kot so ljubosumje, pomanjkanje ljubezni, nezaupanje, egoizem, oblastnost in pri drugih. Lahko si pomagamo pri različnih strahovih, znanih in neznanih npr. strah pred šolo, strah glede financ, ipd. negativnih čustvenih stanjih. Le ta stanja lahko s pomočjo Bachovih esenc transformiramo v pozitivna stanja: ljubosumje se lahko spremeni v ljubezen, strahovi v odprtost, pogum, ipd. Z njimi lahko odkrijemo svoje življenjsko poslanstvo. In drugo.

Omenili bomo tudi kako si lahko pomagamo pri energijskih neskladjih, ki jih ljudje opisujemo kot “bolečine” in “bolezni” …

Kako odpraviti vzroke težav in še več, bomo spregovorili na našem srečanju v Vita centru Naklo, Pivka 23 a, Naklo, v četrtek, 23.5.2019, ob 18.30. Predavanje je brezplačno. Zaradi lažje organizacije, prosimo za potrditev udeležbe na dogodku na telefonski številki 070 997 506. Ogledate si lahko tudi spletno stran na www.naravna-pomoc.si.

 

Srečanja z Vami se srčno veselim,
Klavdija Markovič